Versionsmeddelande 2018-09-27

Följ

Har ni allt ni behöver?

Vi har nu förenklat för er som vill veta mer om vilka ytterligare funktioner vi kan erbjuda, bara att klicka på “Tilläggsfunktioner” längst ner i vänstermenyn i ert system. Här hittar ni information om funktioner, utbildning, event m.m, allt för att ni skall kunna maximera nyttan av Specter Affärssystem i er verksamhet!

Uppdatering av API med enhetstyp för artikel, t.ex. kg, m, etc.

Om artikel som kommer med kundorder (via API-anropet newOrderSubmit), finns i Specter hämtas numera enhetstypen från artikelregistret istället för att visa styck som enhet.