Internationell momshantering

Följ

Få din momsredovisning i andra länder hanterad helt per automatik!

Vår funktion Internationell Momshantering vänder sig i första hand till e-handlare med krav på sig att arbeta via en momsregistrar eller filial och behöver särredovisa moms m.m. per land.

En e-handlare som använder Specters affärssystem fullt ut kan få hela sin momsredovisning i andra länder hanterad per automatik, både bokföringsmässigt och redovisningsmässigt. Alla order och därmed följande fakturor och bokföring delas automatiskt upp per momskonto (land) i systemet och resultatenhet per land.

Sparar tid och pengar

Med funktionen Internationell Momshantering får du ett systemstöd som kan spara dig mycket tid och pengar. Låt vårt affärssystem göra grundjobbet som annars en redovisningsbyrå eller revisor hade behövt lägga massor av tid på varje månad.

Systemet hanterar följande för varje land du behöver redovisa separat

• Separat momsrapport per land. Momsrapporten visar summa försäljning samt debiterad moms på denna, fördelat på de olika momssatserna. Belopp både i valuta och SEK.
  • Separata momssatser per land
  • Separat fakturanummerserie per land, för all försäljning även via kort och faktura typ Klarna
  • Automatisk visning av rätt org.nr per land, på dokument som t.ex. fakturor
  • Separata momskoder, som kopplas till artiklarna för att rätt moms ska tas ut på produkterna
  • Separata försäljningskonton, kopplas till artiklar samt momskoder
  • Standardvaluta kopplas till respektive land, för att hantera försäljning och momsrapport

Eller kontakta oss på:
Telefonnummer: 0304-649400
Mejladresssales@specter.se

Felicia - 0304-649420