Versionsmeddelande 2019-12-13

Följ

Senaste nytt från produktutveckling och supporten. Vi informerar om nya funktioner, systemförbättringar, buggfixar samt vilka nya hjälptexter som tillkommit

Utlandsbetalningar av leverantörsfakturor

Nu blir det enklare att hantera betalningar till dina utländska leverantörer. Som ett första steg har vi stöd för Swedbank och SEB där möjligheten finns att läsa in en fil hos banken med dina leverantörsfakturor i andra valutor än SEK. När betalningar är gjorda av banken kan du läsa in en återrapporteringsfil till Specter för smidig avprickning och kontering i leverantörsreskontran. Observera att du behöver ISO20022-avtal med din bank.

Läs mer om hur ni kan komma igång här: Utlandsbetalningar av leverantörsfakturor i filformat ISO20022

Skicka faktura med val att bifoga PDF

Det finns nu möjlighet att bifoga faktura som PDF när man skickar faktura som e-post.

Läs mer om Flödet här: Skicka faktura med val att bifoga PDF

Tips! Vill ha samma smidiga fakturaflöde oavsett om dina kunder vill ha e-faktura, pdf eller pappersfaktura? Med vår e-fakturatjänst kan du uppnå ett 100% digitalt flöde, läs mer här.