Unifaun online - Kontotyper

Följ

Vår koppling till Unifaun Online låter dig automatisera din frakthantering. När en order är klar att levereras i Specter skrivs fraktetiketter ut, och orderinformationen förs över till fraktsystemet. Du sparar tid, genom enklare hantering av varje försändelse. Risken för fel minskar när du slipper registrera fraktuppgifter manuellt och underhålla kundregister i flera system.

Det finns två olika kontotyper Unifaun online standard och Unifaun online plus. Plus-kontot ger utökade möjligheter i form av tex. Track & Trace - utökad spårbarhet av paket och länk till returfraktsedel i e-postmallen för leverans. Sändningar med standard-konto kostar 1 kr st och sändningar med plus-konto kostar 2 kr st. Ytterligare avgifter från Unifaun kan tillkomma.

Länk till alla Specter-hjälpavsnitt för Unifaun

Unifaun standard:

Länk till produktblad (sida 1)

Läs mer om hur fraktsätt läggs till och används i Specter. Leveranssätt - Unifaun/Pacsoft

Unifaun Plus:

Länk till produktblad (sida 2)

Länk till utskrift - returfraktsedel.

Du får tillgång till funktionen länk till utskrift som gör att du kan låta någon annan få ett e-mejl med en länk till en utskrift, istället för att du själv skriver ut sändningen på din skrivare. Länk till utskrift används ofta för returer och innebär då att du inte behöver posta en färdig frakthandling eller riskera att utskriften blir för gammal om den inte används direkt.”

För-avisering via e-post.

Unifaun Onlines föravisering via e-post är ett sätt att automatiskt skicka meddelande till dina mottagare med information om den försändelse du kommer att skicka till dem. Det avlastar den egna kundtjänsten eftersom kunden själv kan spåra sina försändelser.

Unifaun Track&Trace.

Det går att att söka försändelser direkt från systemet med det egna ordernumret under leveranser samt skicka med "spåra sändning länk" i e-postmallen för leveransmail. Det här är specifikt användbart vid fraktsätt som använder sändningsnummer såsom DHL då standardkopplingen endast stödjer återläsning av kollinummer.