E-postmallar

Följ

Klicka på inställningar i vänstermenyn och sedan ”Epostmallar” i toppmenyn.

Här ställer du in utseendet på standardmallarna för e-post som kan skickas direkt från systemet. Epostmallar kan anpassas med de tillåtna variabler som anges bredvid varje typ av epostmall och man kan även skriva övrig text man önskar ha med i mailet till mottagaren.

Länken $accepturl måste vara angiven i mallen för att leverantören skall kunna lämna ett leveransdatum och eventuell kommentar.

OBS! Unifaun plus-konto krävs vid vissa variabler i e-postmall för leveransbekräftelse.

Nedan variabler kräver ett Unifaun plus-konto för att fungera:

$unifaunpaket = Länk till Unifaun's spåra sändning
$printreturn = Länk till Unifaun's utskrift av retursedel (Kontrollera med Unifaun vilka fraktsätt som stödjer detta)