Mobilt säljstöd

Följ

Ditt affärssystem direkt i telefonen!

Vår mobil-app Specter Mobile ger dig tillgång till en del av ditt webbaserade affärssystem även från smartphones och surfplattor. Du kan när du vill, lägga order direkt i mobilen, ha tillgång till kontaktuppgifter och karta till dina kunder samt se aktuell försäljningsstatistik.

Smidigt för resande säljare

Kundregister i mobilen med karta låter dig kontakta och hitta hem till kunden. När du kommit fram till mötet kan du lägga order direkt i mobilen, och lagret kan leverera direkt. Du kan ge din kund information om priser och lagersaldo, hela artikelregistret finns i din mobil.

Alltid aktuell säljstatistik direkt i mobilen

Du kan enkelt logga in och se säljstatistik i realtid i din smartphone eller surfplatta. Appen visar försäljningsstatistik för alla delar av ditt Specter-system, se t.ex. aktuellt ordervärde för din e-handel och per fysisk butik.

Specter Mobile - Mobilt säljstöd i telefonen o surfplattan

Eller kontakta oss på:
Telefonnummer: 0304-649400
Mejladresssales@specter.se

Felicia - 0304-649420