Multilager

Följ

Flera olika lager som alltid är synkade i realtid

Specter Multilager låter dig hantera flera olika lager i ett gemensamt webbaserat affärssystem som hela din organisation enkelt kan arbeta i. Funktionen är väldigt användbar om du har flera lager eller fysiska butiker på olika orter. Driver du e-handel blir det möjligt att t.ex. visa upp artiklars lagersaldo per fysisk butik, summerat lagersaldo för alla eller några lager, samt styra kundens order till rätt lager.

Alltid aktuella lagersaldon

Alla lagersaldon i dina lager uppdateras i realtid, och tar hänsyn till försäljning i alla dina kanaler: butiksförsäljning, webborder, telefonförsäljning, resande säljare och så vidare. Alla i er organisation kan se aktuella lagersaldon per lager. Du kan enkelt styra försäljning från en viss kanal till ett visst lager, och på så sätt minska din administration.

Få full kontroll på alla dina lager

Med Multilager blir det enkelt att följa artiklarnas lagerrörelser och ta ut lager- och försäljningsrapporter per lager. Med den smidiga inventeringsfunktionen kan ni enkelt inventera era olika lager, när ni vill.

Systemet gör det även möjligt att flytta artiklar mellan dina olika lager med internbeställningar. Artiklar som är i transport mellan dina lager visas i ett eget transportlager. Du får bättre kontroll på var dina artiklar befinner sig, och minskar risken för differenser i lagersaldo.

Eller kontakta oss på:

Telefonnummer: 0304-649400
Mejladress: sales@specter.se

Linda Hansson
Telefonnummer: 0304-649404
Mejladress: linda.hansson@specter.se