Bokföring

Följ

Bokföring behöver inte vara krångligt

Stora delar av redovisningen sköts automatiskt, baserat på informationen i ditt affärssystem. Du kan enkelt sammanfatta en hel månads fakturor, inbetalningar, utgifter och kassahändelser i ett fåtal verifikat. Du sparar tid och minskar omständig administration.

Resultatenheter - uppföljning av delverksamheter

Med vår funktion för resultatenheter konteras all försäljning automatiskt på vald resultatenhet. Det kan göras utifrån fyra olika redovisningsmetoder. Utgifter och manuella verifikat kan direkt konteras på valfri resultatenhet. Resultat- och balansrapport kan skrivas ut för en eller flera resultatenheter samlat. Vi har gjort det möjligt att följa verksamheten på flera sätt, beroende på hur ni som företag arbetar

• Artikelgrupper – dela upp på en eller flera artikelgrupper
  • Butiker/Säljare/Webbshoppar – följ upp per försäljningskanal
  • Kundgrupper – Vilka kunder tjänar vi på och vilka förlorar vi på
  • Länder – Se lönsamhet per land eller grupp av länder

Bildresultat för bokföring specter

Enkelt för redovisningsbyrån

Med vårt webbaserade affärssystem blir det enkelt att lägga ut din bokföring på en extern redovisningsbyrå. Ge byrån en egen inloggning och låt dem ta hand om de delar av jobbet som du anser att andra gör bättre, direkt i ditt affärssystem. Du kan ställa in i detalj vad din redovisningsbyrå ska få tillgång till.

Eller kontakta oss på:
Telefonnummer: 0304-649400
Mejladress: sales@specter.se

Linda Hansson
Telefonnummer: 0304-649404
Mejladress: linda.hansson@specter.se