Rapporter, balansrapport

Följ

Balansrapporten sammanställer tillgångar, skulder och eget kapital alltså företagets ekonomiska ställning. Balansrapporten kan ni enbart ta ut om ni har funktionen Bokföring i systemet.

Balansrapporten tar ni ut genom att klicka på Rapporter i övre och vänster meny därefter väljer ni balansrapport i rullisten.

Ni väljer den period ni vill ta ut rapporten på och kan också ta ut rapporten i Excel om så önskas. Vill ni välja att ta ut rapporten per resultatenhet klickar ni i rutan för filtrera för resultatenheter och vid fler resultatenheter kan ni också välja en och en resultatenhet.

Balansrapporten är uppställd i kontonummerordning. Ingående balans visar kontobalansen vid periodens början, Period visar hur balansen förändras under perioden och Utgående balans visar kontobalansen vid periodens slut.