Valuta

Följ

Under inställningar i vänster meny och valuta i övre menyn ställer du in valuta och valutakurser. Utgår som standard från svenska kronor.
Om du av någon anledning skulle vilja byta grundvaluta i ditt Spectersystem, kontakta oss på Specter.

Här kan du även lägga till fler valutor.
Välj i så fall Skapa ny valuta.
Namn är valutans fullständiga namn (t ex. Amerikanska dollar, Svenska Kronor etc.)
Förkortning är den förkortning som används för valutan i systemet (t ex. USD, SEK etc.)
Använd VERSALER vis skapande av förkortning.
Värde är valutans värde i systemets grundvaluta (vanligen SEK).