Betalsätt

Följ

Betalsätt i Specter visar vilket typ av betalning som skall användas på order. Man får en snabb överblick i ordervyn och kan tydligt se hur ordern är debiterad.

Välj kugghjulet höst uppe i menyn,  i vänstermenyn - Grundinställningar och Systeminställningar för att där klicka på övre menyn Betalsätt. Där kan man se vilka betalsätt som finns upplagda i systemet.

Editera betalsätt och dess inställningar genom att klicka på  ikonen

Man kan även sätta olika benämningar per dokumentspråk. Fyller man inte i något väljs automatiskt det svenska alternativet.