Sök/ångra inleveranser av inköpsorder

Följ

Möjlighet finns att söka efter specifik inleverans med hjälp av: Leverans nr, Order nr, Leveransdatum (fr.o.m. – t.o.m.) eller Leverantörsnamn.

Gå till Inköp i vänster meny -> Sök inleverans i övre menyn.

Om inget sökval anges utan man bara trycker ”Sök inleveranser” visas samtliga inleveranser, möjlighet finns att sortera dessa genom att trycka på någon av rubrikerna (Leverans nr, Ink order, Leveransdatum, Paketnummer eller Leverantör)

Ångra inleverans

Klicka på soptunnan för att ångra en inleverans. I samband med att man ångrar en inleverans finns även möjligheten att skriva en kommentar.

Samtliga ångrade inleveranser loggas och syns när man hovrar över inköpsordern under “Sök inköpsorder”-vyn.