Användare, visa användare

Följ

Under "Användare" så hanterar du dina användare i ditt system. Här kan du ändra rättigheter samt editera användaruppgifter som ex. lösenord och användarnamn.

För att komma till visningen som listar dina användare så klickar du på det gula kugghjulet högst uppe till höger och  Företagsinställningar - Användare till vänster. För att komma till visningen i de fall som du klickat dig vidare till något annat val inom artiklar så klickar du på ”Visa Användare” i den övre menyn.