Visa användare

Följ

Under "Användare" så hanterar du dina användare i ditt system. Här kan du ändra rättigheter samt editera användaruppgifter som ex. lösenord och användarnamn.

För att komma till visningen som listar dina användare så klickar du på "Användare" i vänstermenyn. För att komma till visningen i de fall som du klickat dig vidare till något annat val inom artiklar så klickar du på ”Visa Användare” i den övre menyn.