Order, kopiera order

Följ

Jag vill inte göra om hela min order. Kan jag kopiera den på något sätt?

Du kan kopiera en redan lagd order och får då upp en exakt kopia på tidigare den order..

Gå till Försäljning - Orderlista - sök upp ordern du vill kopiera -> klicka på ikonen  på höger sida.

Du kan nu göra ändringar, tillägg eller redigera på annat vis innan du sparar ordern och har på så sätt skapat en ny order med ett nytt ordernummer.