Versionsmeddelande 2017-08-23

Följ

Uppdatering - Skapa order eller ny offert
Ändring av momssats på artikelrad är inte längre tillåten för ny order eller offerter. Detta förebygger fel i momsrapporten. Momssatsen baseras på artikeln i kombination med leveransland på kunden. Får ordern eller offerten felaktig momssats skall momssatsen ändras på artikelkortet alt. skall leveransland ändras på kundkortet.

Buggfix - Dropship
Buggen uppstod då man på en order helt tog bort raderna från en leverantör. Inköpsfunktionen ”Visa förslag/order” tog ändå med leverantören men utan några rader då dessa tagits bort. Detta är nu korrigerat, det har i samband med denna korrigering tillkommit loggning av ”vem” som tagit bort raden och när