Kolli, vikt, volym samt innehåll - nShift

Följ

Vid utleverans av order så kan vikt, volym och antal kolli anges och därmed skickas över till Unifaun/Pacsoft. Vikt och volym kan förinställas per artikel, läs mer under Skapa ny artikel

Om man ändrar antal att leverera kommer systemet att uppdatera värdena på samma sätt som tidigare med vikten.

I fältet innehåll kan man ange det som gäller för hela sändningen och det skrivs in i samband med leverans av ordern och skickas med till Unifaun. Viktigt att tänka på är att denna möjlighet finns endast tillgänglig för vissa leveranssätt. Det syns i leveransläget om det valda leveranssättet har denna möjlighet.

Man måste använda något av följande leveranssätt för att fältet innehåll skall fungera:

DHL Express
DB Schenker
DB Schenker Norge
DB Schenker Norge (Utrikes)
FedEx
UPS

OBS! Klicka någonstans på skärmen för uppdatering. Det går inte att bara ändra och klicka på leverera.