Versionsmeddelande 2017-03-31

Följ

Nedan punkter är med i version som släpps under fredagen den 31/3 2017.

Unifaun - valfritt utlämningsställe
Vissa transportörer Bl.a. (PostNord, MyPack Collect, DHL, Schenker) erbjuder tilläggstjänsten ”valfritt
utlämningsställe”.

Vi kan och har tidigare kunnat ta emot och vidarebefordra dessa uppgifter till Unifaun, det som tillkommit är att vi nu också skickar med att tjänsten ”valfritt utlämningsställe” skall aktiveras.

Unifaun - kolli och volym
Som vi har informerat i veckan har vår integration med Unifaun har uppdaterats med information om volym. Den volym som är angivet på artikelkortet följer nu med till Unifaun.

Nu har vi lagt till även möjligheten att skicka med antal kolli till Unifaun.

Om man ändrar antal att leverera kommer systemet att uppdatera värdena på samma sätt som tidigare med vikten.

OBS! Klicka någonstans på skärmen för uppdatering. Det går inte att bara ändra och klicka på leverera.