Versionsmeddelande 2017-09-20

Följ

Leveransdatum obligatoriskt om FIFO
När man skapar ny/ändrar order och kör FIFO måste leveransdatum vara satt. Tidigare uppstod det ett fel om det saknades men nu sker en validering i formuläret istället. Fältet är nu obligatoriskt i detta scenario.

Sätta order som uppdaterad efter återrapportering av kollinr från unifaun
Ordrar sattes inte som “uppdaterade” vilket resulterade i att vissa ordrar inte kom med när man hämtade via vårt api.

Ny funktion i Specter POS - Skapa kund i kassan

Nu kan en ny kund skapas direkt i kassan. Läs mer i vårt hjälpavsnitt, Klicka här