Versionsproblem vid fjärrhjälp

Följ

Denna guide ger information om hur man avslutar en installerad version av Teamviewer som “krockar” med den version vi använder oss av. Om man redan har en version av Teamviewer på sin dator och det är version 10 eller nyare så kan vi alltså inte ansluta med den version vi har.

I de fall följer man stegen nedan för att avsluta den versionen först och sedan går man till vår länk och kör den på nytt.

Följande felmeddelande visas när man kör igång vår version av Teamviewer:

Klicka på knappen Visa aktiv TeamViewer för att öppna den startade sessionen.

Klicka på Anslutning i menyn följt av Avsluta TeamViewer.

Bekräfta att TeamViewer avslutas genom att klicka på knappen Avsluta.

När stegen ovan är genomförda så kan man behöva klicka på länken till vår version av Teamviewer Quicksupport på nytt och välja att köra eller spara och sedan köra programmet.

Länk till Specter Fjärrhjälp www.specter.se/a