Diagramverktyg

Följ

Få kontroll över dina affärshändelser med diagramverktyget i Specter. Diagrammet beräknar fakturor, kassakvitton, offert, order, utgifter mfl. ( ej manuella bokföringsverifikat och förskott ). Siffror är alltid exkl. moms. Att sortera på säljare, kunder, eller prospect är en annan möjlighet.

Det finns en mängd olika sökkriterier i diagrammet, läs mer om vilka sökmöjligheter som finns längre ned på sidan. Se även separat inställning för att visa stapeldiagrammet på startsidan

Läs även Diagramverktyg vs TB-rapport

Diagram Period Ackumulerat