Uppdatera parametrar i kortterminalen

Följ

Koppla in terminalen enligt anvisningar som medföljer. För att säkerhetsställa att terminalen fungerar, följ instruktionen nedan för att uppdatera parametrar.

Ingenico-terminaler

Uppdatera parametrar:
Tryck på ”Meny”. Eventuellt behöver du ange din terminalkod följt av OK. Terminalkoden står i ditt välkomstbrev.

Välj ”Inställningar” i menyn, därefter ”Uppdatera parametrar”. Ange terminalkod följt av ”Ok” (grön knapp). Terminalen hämtar nu terminalinställningar och visar ”Laddar parametrar – X %”. När terminalen når 100 % står det ”Parametrar laddade, startar om”. Skärmen blir blå och terminalen ser ut som vanligt igen.

Hypercom-terminaler

Uppdatera parametrar:
1. Klicka på ”Home”. Eventuellt behöver du ange din terminalkod följt av Enter (grön knapp). Terminalkoden står i ditt välkomstbrev.

2. Välj ”Inställningar” i menyn, tryck på den vita knappen i högra hörnet av skärmen för att bläddra ner i menyn.

3. Välj alternativet ”Parametrar”.

4. Ange terminalkoden följt av ”Enter” (grön knapp). Terminalen hämtar nu terminalinställningar och visar ”Laddar parametrar – X %”. När terminalen når 100 % står det ”Parametrar laddade” och den går tillbaka till menyn eller startskärmen.

Läs mer hos Bambora: Klicka här