Bokföring, hur fungerar rapporten Kontoanalys?

OBS

Gränssnittet som visas i filmen kan skilja sig från hur det se ut i ert Specter affärssystem. Grundfunktionaliteten är dock densamma och våra själv-hjälp-filmer kommer löpande att uppdateras i samband med att dess innehåll / underliggande funktioner gör det.

Tveka inte att höra av er till vår support om ni har några frågor ang filmens innehåll.

Med hjälp av denna rapport kan man söka och visa alla rader på ett specifikt kontonummer.

Så här kommer du till rapporten Kontoanalys

1. I vänstermenyn, klicka på Rapporter/Journaler
  2. I rulllisten, klicka på rapporten “Kontoanalys NY”

Kriterier att filtrera rapporten på:

• Bokföringsår
  • Tidssperiod
  • Verifikationsserie
  • Ett eller flera konton
  • Resultatenhet
  • Verifikations text eller kommentar
  • Betalsätt
  • Betalreferens

När man har valt kriterier klickar man på knappen Förhandsgranska för att generera rapporten.

Utsökningen går att skriva ut och den går att exportera ut till olika format.

Nederst på rapporten finns en summering av utsökningens kontering.