Bokföring, hur du överblickar bokförda händelser

Följ

Det finns ett antal rapporter som hjälper dig att överblicka de gjorda konteringarna i bokföringen.

1. I övre menyn, klicka på Rapporter - vänster meny, klicka på rapporter.
  2. I dropdownmenyn hittar du bland annat följande:
    1. För att överblicka och skriva ut alla händelser avseende ETT konto i bokföringen:
      -> använd rapporten Kontoanalys.

2. För att överblicka och skriva ut alla händelser på ALLA konton i bokföringen:
      -> använd rapporten Verifikationslista.

3. För att överblicka och skriva ut VISSA TYPER AV HÄNDELSER som sträcker sig över olika konton i bokföringen:
      -> använd rapporten “Verifikationslista NY”.

4. För att överblicka fakturor:
      -> använd rapporten ”Fakturalista”.

5. För att överblicka inbetalningar:
      -> använd rapporten ”Inbetalningslista”.

Utöver dessa rapporter, kan du även se den gjorda bokföringen på skärmbilden ”Fakturor”. Du kommer till denna skärmbild via Ekonomi i övre menyn, Kundreskontra/Kundfakturor vänstermenyn. Hovra över den gula konteringsikonen ( anteckingsblocket ). Då ser du de gjorda konteringarna avseende fakturan.