Ny order - Int. moms

Följ

Vid skapande av order i Specter:

När en order skapas i Specter där leveranslandet är ett land som är upplagt som momsland, kommer orderradens momssats få den momssats som är uppsatt för artikeln och leveranslandet i Specter.

Vid skapande av order i webbshop:

När en order skapas i en webbshop skall webbshopen använda rätt momssats för orderraden utefter vilken artikel och vilket momsland som orderraden avser. När ordern skickas till Specter kommer Specter att spara ordern utefter det som webbshopen skickar in.

Det är alltså viktigt att er webbshop har rätt information om vilken momssats som artikeln skall ha för leveranslandet.