Versionsmeddelande 2021-03-30

Följ

Klarna och Svea - utökat stöd för hantering av bankdagar

Det går nu att ställa in att systemet skall ta hänsyn till bankdagar vid registrering av Klarna eller Sveabetalningar även om man inte vill lägga till något fast antal dagar till betalleveranlörens betaldatum.

Order och Inköpsorder

Översättning av enhet på order och inköpsorder
Tidigare fanns det en bugg som gjorde att översättning av enheter inte fungerade korrekt (st, kg, m.fl.) på order- och inköpsorderdokumenten. Detta är nu löst.

Förtydligad paketinformation på order
Vi har gjort en förändring i informationsrutan för paketinformation på order. Tidigare summerades vikten på både ingående artiklar och vikten som var angiven på paketartiklarna. Istället har vi nu infört följande tre kolumner:

Tot.vikt = De ingående artiklarnas vikt (paketartiklarnas vikt exkluderat)
Pkt.vikt = Paketartiklarnas vikt (angiven vikt på artikelkortet alltså ej kalkylerad vikt)
Tot.volym = De ingående artiklarnas volym (paket exkluderat)

Leverantörer - externt ID

Nu finns möjlighet att lägga till och/eller redigera externt leverantörs-id på leverantörer.

API

Vi har nu stängt möjligheten att skicka in ett minussaldo vid skapandet av en artikel via API med metoden newArticleSubmit.