Sök verifikat och sökfilter

Följ

Sök verifikat  och sökfilter - sök på olika kriteria:

För att söka upp ett verifikat och skriva ut välj "sök verifikat", ange verifikationsnummer om du känner till det och klicka på sök.

Det finns ett antal sökkriterier som begränsar sökningen och underlättar att hitta det aktuella verifikatet.

• Datum
  • Serie
  • Text - kan sökas på delar av text
  • Resultatenhet
  • Konto
  • Belopp (fr.o.m. minsta belopp - t.o.m. högsta belopp)

I exemplet nedan letar vi efter ett belopp på mellan 124 och 130 kr som vi har fått in på banken (1930)  i maj 2019, vi vet att  det är serie A.

På skärmen visas de verifikat som motsvarar de valda sökkriterierna.  Hovra över den gula ikonen för att se verifikatraderna. För att skriva ut verifikatet klicka på ikonen för skrivare.

För att söka verifikat från ett annat år, välj period i rullisten

_______________________________________________________________________________