Projektledning/Utbildning

Följ

Få hjälp av våra duktiga projektledare hur du kan arbeta effektivare i ditt Spectersystem!

Tillsammans med en av våra projektledare går vi igenom hur ert företag arbetar med Specter. Därefter, tack vare projektledarnas mångåriga erfarenhet i konsultation diskuterar vi alternativa, potentiellt mer effektiva arbetssätt för just ert företag.

Vissa lösningar/arbetssätt utgår från det flödet eller arbetssättet ni har idag i Specter, andra kan innehålla funktioner ni ännu inte har och kan vara i behov av. Vi vill att resultatet av en Specterkonsultation ska vara att ni arbetar smartare, effektivare och att ni dessutom får mer tid till annat. Konsultationen anpassas självklart efter den eller de personer som deltar och deras funktion i företaget.

Konsultationen kan ske ute på plats eller på distans via telefon, ni väljer det som passar er bäst.

OBS! Ev. restid och faktiska reskostnader vidarefaktureras. Restid med 495:-/timma och resa med bil 40:-/mil.

Utbildning/projektledning, heldag: 7 000:-

Utbildning/projektledning, halvdag: 4 000:-

Utbildning/projektledning, löpande debitering per timme: 1 190:-

Ni kan skicka in en intresseanmälan genom att klicka HÄR eller kontakta oss på: 0304-64 94 00

Bildresultat för utbildning specter Bildresultat för utbildning specter