Postförskott - Pacsoft/Unifaun Online

Följ

För att postförskott skall fungera finns ett par saker man bör känna till:

· I Pacsoft/Unifaun Online har ni en avsändare som har snabbsöksvärde ”specter”. Här anges kontotyp (postgiro/bankgiro) samt kontonr. Är detta ej gjort tvingas man ange kontotyp/kontonr för varje leverans som skall skickas.

· Postförskott fungerar endast med SEK (Om man försöker skicka leveransinfo för en order som har annan valuta får man en varning om detta. Övrig leveransinfo går dock fram)

· Schenker har endast stöd för bankgiro, ej postgiro.

· Ordern i SBM måste ha betaltyp postförskott (Observera att alla webshoppar INTE skickar över denna informationen) för att extrainformation som rör postförskott skickas över till Pacsoft/Unifaun.

· SBM’s ordernr är det som sätts som betalningsreferens (Syns som referens i banken när pengarna inkommit).