Versionsmeddelande 2018-04-06

Följ

Systemförbättring - Kontoanalys i excelformat

underlättar sökning och matchning på ver.nr, datum, belopp, kommentar.
- förutom de tidigare kolumnerna tillkommer kolumn från kommentarer på verifikaten.
- Filen och fliken får namnet från kontonumret och den sökta perioden.

Systemförbättring - Lagerberäkning vid parkerade köp i Specter POS

Vi har uppdaterat Specter POS att enbart uppdatera disponibelt lagersaldo på aktuellt lager när ett köp parkeras. Fysiskt lagersaldo dras på ett parkerat köp när det slutförs och betalas.