Rapporter, huvudbok

Följ

Huvudboken visar alla affärshändelser som gjorts under vald period i systematisk ordning, konto för konto. Huvudboken kan ni enbart generera om ni har funktionen Bokföring i systemet.

Huvudboken tar ni ut genom att klicka på Rapporter i övre meny, Rapporter i vänster meny och därefter väljer ni huvudbok i rullisten.

Ni väljer den period ni vill ta ut huvudboken på. Vill ni välja att ta ut rapporten per resultatenhet klickar ni i rutan för filtrera för resultatenheter och vid fler resultatenheter kan ni också välja en och en resultatenhet. Ni kan också välja att sortera huvudboken utefter datum alternativt Verifikationsnummer.