Visa utgifter

Följ

För att få en överblick på vilka leverantörsfakturor och utgifter som finns i systemet, klicka på "Utgifter" i menyn. På skärmen visas en listning av alla obetalda eller delbetalda leverantörsfakturor.

Det finns olika urvalsfunktioner för att kunna söka upp leverantörsfakturor/utgifter som är betalda, tillhör en viss leverantör, kopplat till ett visst bokföringskonto eller resultatenhet mm.

Se urvalsbilden nedan: Rullist med pilmarkering   innebär att det finns fler val att välja mellan.