Kundreskontra

Följ

Kundreskontran hjälper er att ha en bättre kontroll på kundernas transaktioner i systemet genom att inte enbart bokföras mot kontot kundfodringar utan även som en sidoordnad bokföring. Ni kan lätt se vilka fakturor som är betalda respektive inte betalda.

Kundreskontran tar ni ut via rapporter/journaler i vänster meny därefter väljer ni kundreskontra i rullisten.

Ni väljer ett datum för kundreskontran och kan även välja vilket betalsätt ni vill se på din rapport. Rapporten kan genereras till Excel genom att bocka i rutan för "Skapa dokument i Excelformat".

Rapporten kan även sorteras på antingen fakturanummer eller kundnummer

Kundreskontran i Specter innehåller bland annat information om vilka fakturor från kunderna som har inkommit och vilka som inte betalats.

I de fall där rapporten har många rader visas nu en grön snurrande symbol under den tid då rapporten kommer upp på skärmen tills den är klar.