Standardkonton

Följ

Standardkonton är förinställda bokföringskonton som används vid olika händelser i systemet, såsom fakturering , inbetalningar, momsredovisning mm.

För att se eller justera vilka standardkonton som används välj "inställningar" i vänstermenyn och "standardkonton" i övre menyn. Har man bokföringsmodulen så kan man välja/ändra konton direkt i en rullist. Har man ej bokföringsmodulen skrivs önskat konto in manuellt.