E-postmallar

Följ

Klicka på kugghjulet till höger i toppmenyn, klicka sedan på "mallar" i vänstermenyn och välj sedan "e-postmallar"

Här ställer du in utseendet på standardmallarna för e-post som kan skickas direkt från systemet. Epostmallar kan anpassas med de tillåtna variabler som anges bredvid varje typ av epostmall och man kan även skriva övrig text man önskar ha med i mailet till mottagaren.

Länken $accepturl måste vara angiven i mallen för att leverantören skall kunna lämna ett leveransdatum och eventuell kommentar.