Allmänna inställningar för kassan - bokföringskonton

Följ

De allmänna inställningarna påverkar alla kassor i ett system. Här väljs vilka bokföringskonton som ska användas vid olika transaktioner i kassan. Inställningarna gäller motkonton till kassan, kontot för själva kassan framgår av Kassainställningar i en separat flik. För att komma till de allmänna inställningarna så klickar man på "Inställningar/Kugghjulet" i övre menyn följt av "Butikskassar/Allmänna inställningar" i den vänstra menyn.

Inställningen Föreslå "Leverera ut order" vid "Slutbetala order" i kassan innebär att valet att leverera ordern vid slutbetalning är valt som standard.