E-mail når inte kund

Följ

Faktura via e-mail når inte vår kund, vad kan vi göra?

Ni saknar SPF eller har en felaktig inställning för SPF på er domän och det kan innebära att ni inte godkänner SBM-systemet att skicka mail för er. Ni behöver godkänna Specter-systemets mail-servrar, enligt nedan, i ert SPF-record.

Saknar ni SPF kan ni behöva lägga till det för er domän, många mottagare kräver giltig SPF för att ta emot, mail kan annars hamna som skräppost.

Detta gör antingen ni själva eller med hjälp av de som hanterar er domän.

SPF för Specter Business Management:
include:_spf.specter.se