Skriva ut etiketter direkt vid in/utleverans

Följ

Jag vill skriva ut streckkodsetiketter till mina varor direkt vid in eller utleverans, hur gör jag?

Inleverans av inköp:
Gå till inköp, vänster meny --> sök inleveranser, övre menyn -->Sök upp inleveransen via någon av sökkriterierna såsom ordernummer och leveransnummer.

Utleverans av order:
Gå till order, vänster meny --> sök leveranser, övre menyn -->Sök upp utleveransen via någon av sökkriterierna såsom ordernummer och leveransnummer.

Klicka på etikettsymbolen  Du får nu ett antal val som ni kan förändra om så önskas.

När du är nöjd klickar du på knappen "Skriv ut etiketter".