Prislista i valuta

Följ

Hur uppdaterar jag priser i valuta på respektive artikel?

Exporten hanterar bara prislista som är upplagd i valuta SEK. Först måste du byta valuta på din rabattprislista från valuta X till valuta SEK.

Det gör du under artiklar i vänster meny därefter rabattprislista i övre menyn. Editera rabattprislistan som skall byta valuta.

Börja nu med att exportera ut din rabattprislista under Inställningar - Import/Export genom att markera följande fält:

Editera excelfilen i kolumnen för rabattpris, ange priset som ska gälla i vald valuta.

Byt tillbaka rabattprislistan till valuta x (i exemplet har vi valuta EURO):

Importera nu den uppdaterade filen till Specter och priserna i EURO kommer att uppdateras.