Användare, beställa ny användare

Följ

Hur gör jag för att beställa ny användare i systemet?

Klicka på Inställningar/Kugghjul i övre menyn - Välj användare i vänstermenyn -> klicka på beställ användare i övre menyn.

Hovra över informationsbubblan för att få en överblick över vilka rättigheter de olika användarna har.

I rutan "nytt antal" anges hur många användare som önskas totalt. Står det 2 st idag och beställningen gäller ytterligare 2 st anges 4 st i rutan "Nytt antal". Här visas även vad den totala månadskostnad blir.

Efter att beställning skickats in visas en bekräftelse på skärmen.

_________________________________________________________________________________________

Beskrivning av de olika användartyperna och vilka funktioner som ingår:

Säljanvändare Extern bokföringsanvändare Lageranvändare

Kassanvändare Standardanvändare