Problem med att logga in i Specter Business Management

Följ

Jag kan inte logga in i Specter Business Management, vad ska jag göra?

Om du får problem och inte lyckas att logga in i systemet så kan du kontrollera/följa nedanstående steg:

1. Om felmeddelandet du får när du försöker logga in är "Inloggningen misslyckades! Försök igen." så kontrollerar du att dina inloggningsuppgifter stämmer. Kontrollera också att du anger rätt vad gäller stora och små bokstäver för lösenords-fältet då det fältet är skiftlägeskänsligt.

Om det inte fungerar så kontaktar du oss på Specter Support. Om felet istället är av annan art, till exempel att inloggningsbilden blinkar till när du klickar på knappen "Logga in" eller om du får meddelande om att webbläsaren inte stöds, trots att du kontrollerat så att du har en godkänd version, så går du vidare och följer varje punkt i listan nedan.

2. Stäng ner alla webbläsarfönster av den webbläsare du använder för att logga in med (avsluta dem helt).

3. Öppna sedan Webbläsaren igen och gör ett nytt försök.

4. Om det inte löser problemet med inloggningen så kan du radera de "temporära internetfilerna" som webbläsaren lagrar. Hur man går tillväga för att radera dessa filer är olika beroende på vilken webbläsare du använder. När de "temporära internetfilerna" är raderade så testar du att starta om webbläsaren och logga in igen.

5. Om du fortfarande inte kan logga in och har vår Kassafunktion så väljer du menyalternativet verktyg i webbläsaren följt av "Internetalternativ". Sedan väljer du fliken "Säkerhet" och klickar på "Lokalt intranät". Efter det så klickar du på knappen "Platser" och sedan på knappen "Avancerat". Skriv in "https://login.specter.se" (utan citationstecken) och klicka på knappen "Lägg till". (I vissa fall så finns redan adressen inlagd i listan och då kan du istället testa att ta bort den. För att ta bort den så markerar du adressen i listan och klickar på knappen "Ta bort".) Klicka sedan på OK-knapparna för att stänga dialogrutorna du precis öppnat.

6. Starta sedan om webbläsaren och prova att logga in igen.