Fraktsätt, tur och retur

Följ

Jag vill ha ett returfraktsätt på min fraktsändning i mitt fraktsystem. Hur gör jag?

Fraktsätt som används som tur och retur:

Kopplingen mellan Specter och Unifaun hanterar även fraktsätt som har ett förutbestämt returfraktsätt. När ett fraktsätt väljs, och som har ett förutbestämt returfraktsätt, i valet för Fraktsätt för ett leveranssätt så visas en bockruta “Använd det returfraktsätt som är standard för det valda fraktsättet”. Valet Returfraktsätt gråas då ut och man kan bara välja ett att bocka i rutan i det läget.

Utskrift av fraktetiketterna från Unifaun kommer nu att ske på ett A4 ark med både tur och returetikett på samma ark i stället för separata fraktsedlar.

Om man t.ex. väljer fraktsättet PostNord MyPack Collect [P19] och kryssar i bockrutan “Använd det returfraktsätt som är standard för det valda fraktsättet” så kommer det att skapas upp en returetikett med PostNord Return Drop Off [P24] per automatik i ert fraktsystem: