Utskriftsfavorit

Följ

Det finns möjlighet att använda olika avsändaradresser i Unifaun vilket är smidigt om man tex. skickar varor från olika lager och vill ha olika uppgifter på sina fraktetiketter.

Inställningen för utskriftsfavoriter görs inne i Unifaun och i länken finns info hur man går till väga. https://help.unifaun.com/uo-fi/sv/skriva-ut-och-boka/utskriftsfavoriter.html

När man skapat upp utskriftsfavoriten anges den på leveranssättet i Specter och därefter kommer den unika utskriftsfavoriten användas vid leverans.