Versionsmeddelande 2017-03-28

Följ

Nedan punkter är med i version som släpps under tisdagen den 28/3 2017.

Uppdatering Klarnafaktura
Klarna har förändrat villkoren för kommunikation. Specter har i och med denna uppdatering anpassat
och höjt säkerheten i vår kommunikation med Klarna i enlighet med dessa villkor.

Kundreskontrarapport
I de fall där rapporten har många rader visas nu en grön snurrande symbol under den tid då
rapporten kommer upp på skärmen tills den är klar, se bild nedan.

Unifaun - volym
Vår integration med Unifaun har uppdaterats med information om volym. Den volym som är angivet
på artikelkortet följer nu med till Unifaun.