Vad är en textartikel?

Följ

En textartikel är en artikel som inte har någon koppling till lagret, vilket i sin tur innebär att systemet inte kan tolka den för olika typer av historik i rapporter samt lagerjustering kan ej ske.

Förklaring av ikoner:

Se nedan exempel:

1) Befintlig artikel från artikelregister vald och därmed finns koppling till lagret.

2) Befintlig artikel från artikelregister vald men extra text i benämning har lagts till manuellt och därmed finns igen koppling till lagret. Systemet känner inte igen artikeln.

3) Artikel skrivs till i benämningen manuellt med fritext direkt i order och därmed finns igen koppling till lagret. Systemet känner inte igen artikeln.

OBS! Det räcker även med att man editerar ordern och sätter muspekaren i benämningsfältet utan att göra en ändring och sparar om ordern. Då tappar artikeln kontakten med lagret.

_________________________________________________________________________________________

Vid hoovring över ordernummer så syns även vilka artiklar som är kopplade eller ej. En okopplad artikel är ej klickbar och länkad. För att återställa måste ordern editeras och artikeln uppdateras eller läggas till på nytt.