Film - Navigation, Startsida och Snabbsök m.m.

Följ

Ta gärna 5 minuter och titta på filmen här nedanför för att bekanta dig med den nya versionen som innebär ett uppdaterat gränssnitt. Vi går igenom de främsta förändringarna och nyheterna för dig som användare. I filmen får du bland annat veta mer om:

• Ny startsida - vi går igenom förändringarna som skett på startsidan
  • Ny navigering - vi går igenom den nya navigeringen och menyer
  • Ny sökfunktion - vi visar den dynamiska sökfunktionen “Snabbsök”
  • Inställningar - dessa är nu samlade på ett ställe för systemets olika funktioner (orangea ikon i toppmeny)
  • Personliga inställningar - via användarnamnet längst upp till höger, där finns även "Logga ut”

Mer information om "Nextgen-uppdateringen" hittar du här.