Frågor & Svar om "Nextgen-uppdateringen"

Följ

Nedan ser ni några av de vanligaste frågorna vi har fått inför övergången till den nya versionen med uppdaterad design och gränssnitt. Saknar ni någon info, tveka inte att kontakta oss på support@specter.se eller 0304-649405.

Varför gör ni dessa ändringar?

Uppdateringen till en ny modernare grafisk design med ny navigering och meny är det första steget på vår resa att skapa ett mer användarvänligt, modernt och mobilanpassat affärssystem. Bakom kulisserna innebär det också en uppdaterad teknisk plattform som förbättrar prestanda och säkerhet. Under en övergångsperiod kommer systemet att vara en kombination av nytt och gammalt, där det gamla successivt ersätts med det nya. Du hittar mer information på vår hemsida om Nextgen-initiativet.

Finns det nya hjälptexter som är anpassade efter det nya gränssnittet?

Ja, alla våra gamla hjälptexter är uppdaterade med nya bilder och ny text för att hjälpa er att göra övergången så snabb och smidig som möjligt.

Behöver jag som användare göra något för att få uppdateringen?

Nej, uppdateringen aktiveras av oss på Specter och du behöver inte göra något själv.

Påverkar detta mina integrationer mot webshop och dylikt?

Nej, era integrationer fungerar precis som vanligt.

Kan man välja att gå tillbaka till gamla gränssnittet?

Under en övergångsperiod finns det vid speciella skäl möjlighet att återgå till vår gamla version. Kontakta vår support för mer information om ni har önskemål angående detta.

Vart finns chatten?

I det nya gränssnittet hittar du Chatten och Hjälpcentret genom att klicka på ikonen med ett frågetecken i toppmenyn.

Vi behöver utbildning, för lära oss arbeta i det nya gränssnittet, vart kan jag vända mig?

Vi har skapat ett helt nytt avsnitt på vårt Hjälpcenter angående vårt nya utseende. Följ gärna den här länken: Hjälpcenter.

Känner ni ändå att ni vill ha mer kunskap så finns vår support alltid redo att hjälpa er på support@specter.se samt att vi även erbjuder skräddarsydda utbildningar från någon av våra projektledare här på Specter.

Startsidan, kan jag komma åt den gamla?

Ja, under en övergångsperiod kommer möjligheten finnas att växla mellan den gamla och nya startsidan.

Vad sker framåt?

För tillfället ligger fokus på att få över samtliga våra kunder i vårt nya gränssnitt. Vårt mål är att alla kunder skall köra den nya versionen under Q1 2024. Parallellt med utrullningen gör vi löpande finjusteringar baserat på feedback, samtidigt fortsätter utvecklingsarbetet enligt den roadmap som presenteras på vår hemsida.