Snabbsök

Följ

Snabbsök hittar ni i menyn högst upp till höger genom att klicka på den gröna knappen med förstoringsglaset.

Här kan man söka direkt på en order, artikel, kund eller faktura.

Viktigt att tänka på är när man söker på en faktura eller order behöver det vara det exakta order/fakturanummer man söker på för att få en träff i supersöken.

När du söker på artiklar räcker det med att skriva en bokstav eller bara ett ord. När du söker på kunder behöver du skriva minst 2 bokstäver för att du ska få fram alternativ i listan.

När man sökt fram den order, artikel, kund eller faktura som man önskade få fram kan man klicka på den direkt i listan och komma vidare till ordern, artikeln, kunden eller fakturan.