Versionsmeddelande 2022-09-02

Följ

API förbättringar

Vi har gjort en del förbättringar och justeringar i vårt API baserat på feedback och önskemål från kunder och partners.

Paketartiklar

Vi har utökat API-svaret för artiklar med att det numera innehåller de ingående artiklarnas artikelnummer. Utökat Action: getArticleInfoExternalNeedUpdate med <articleNo> under taggen <articlesIncludedInPackage>

Lagerplats

Artiklars lagerplats kan nu hämtas. Utökat Action: getArticleInfoExternalNeedUpdate med <location> under taggen <stock>

Kund

Vi har utökat API-svaret för kunder att även innehålla födelsedatum och en flagga för om kunden är taggad som återförsäljare. Utökat Action: getCustomersExternalNeedUpdate med <birthDate> och <isReseller>

Order

Vi har utökat svaret i order-svaret med <articleId> för att våra integratörer tydligare skall kunna veta vilken artikel som avses. Utökat Action: getOrdersExternalNeedUpdate med <articleId> under taggarna <orderRows> och <delivery><rows>

Faktura

Vi har utökat svaret i faktura-svaret med <articleId> för att våra integratörer tydligare skall kunna veta vilken artikel som avses. Utökat Action: getInvoicesExternalNeedUpdate med <articleId> under taggen <rows><row>

Artikel - förvald leverantör

Lagt till parametern isPrimarySupplier_x i newArticleSubmit så att man via API:t kan sätta vilken leverantör som skall vara förvald för artikeln.

Hämta länk till Specters faktura via API:t

Vi har nu lyft API-anropet getPDFLink så att ett integrerande system enklare kan hämta länken till PDF-fakturan i Specter. Detta medför att integrerande system numera kan erbjuda kunder att se och skriva ut Specters faktura via deras gränssnitt.

Beräknat leveransdatum (inköpsorder)

Förbättrat information om en artikels förväntade inleveransdatum, baserat på inköpsorders i Specter. Underlättar tydliggörande i webbshop kring beställningsvarors förväntade leveransdatum samt antalet som är beställda hos leverantören.

API-anropet checkAccountSettings - rättning av svar

Vi har gjort en rättning av svaret som integratören får från Specters API när man anropar checkAccountSettings så att det överenssstämmer med Specters API-beskrivning samt att det ger ett tydligare svar för integratörerna.

Publicera i webbshop

Lagt till viewInShop vid batchhämtning i system med flera webbshoppar (Multishop).

Kontakta oss om du har behov av en uppdaterad API-dokumentation.