Order, ångra utleverans av order

Följ

Ångra utleverans av order

För att söka upp önskad leverans klicka på "Lager och plock" i övre menyn och sedan "Utleveranser" i vänster meny.

För att ångra en utleverans av order klicka på soptunnan i bilden nedan.

Följande meddelande visas på skärmen:

Finns det en faktura på leveransen kommer det skapas upp en intern kommentar i fakturavyn som hänvisar till vem och när leveransen ångrades. Utlevererade artiklar kommer återföras till lagret när leveransen ångras.

Det går ej att återskapa fakturaläge på ordern igen om det inte är den absolut sista fakturan i fakturaserien. Då kan den ångras och återförs automatiskt till order igen.

Felaktig faktura som ej går att ångra måste krediteras helt eller delvis.