Versionsmeddelande 2019-07-01

Följ

Ny funktionalitet: Låsa bokföringsperioder

Nu finns möjligheten att låsa bokföringsperioder i systemet.

Läs mer i vår hjälptext: Låsa bokföringsperioder

Etikettmallar, nya fält att använda

Nya variabler som kan användas på etiketter har lagts till. De nya variablerna är pris exklusive moms i utländsk valuta, pris inklusive moms i utländsk valuta samt utländsk artikelbenämning.

Skicka E-faktura till filialer

För kunder som har filial kan man nu skicka e-faktura till filialen. Under fliken Filialer på kundkortet finns nu en ny sektion E-faktura.

Adressuppgifter, ordernr, artikelkommentar och publicerad kommentar
på A4-kvitto (Specter-POS)

- Om man kopplat en kund till sitt köp hämtas faktura-adressuppgifter från kunden.
- Om man baserat sitt köp på en order hämtas faktura-adressuppgifter från ordern.

Publicerad kommentar hämtas både från ordern och kassa-inställningar om dessa en sådan finns.

Buggfixar:

- Försäljningsrapport per artikel räknar nu rätt TB på återköp i kassan
- Nu filtreras ”huvudstreckkod” och ”utökade streckkoder” bort vid kopiering av artikel.